Cota 2 - 2 Octombrie 2018

Expetul Legalbet, IulianGGMU, vine cu cota 2 din 2 Octombrie 2018, oferind doua meciuri din Championship, Aston Villa - Preston & Hull City - Leeds United.


5bb2688a8ef2a_1538418826.png


Pentru astazi am sa profit putin de ceea ce ne ofera ligile inferioare din Anglia si de faptul ca Championship propune cateva meciuri ce par dezechilibrate.


►Aston Villa - Preston (Ora 21:45)


Practic vorbim despre o echipa care prin declaratii si lotul de care dispune, vrea sa prinda playoff-ul, iar de partea cealalta una care vrea sa gaseasca drumul spre succes si spre salvarea de la retrogradare.

Astin Villa este hotarata sa profite de jocul slab al celor de la Preston, care in prezent se afla pe loc direct retrogradabil si pare ca jocul merge din ce in ce in mai rau si aici as vrea sa merg pe un meci controlat de gazde inca din prima repriza.►Hull - Leeds (Ora 21:45)


Lupta dintre Hull si Leeds United pare unul usor dezechilibrat si asta din cauza locului din clasament, unde gazdele se afla la trei puncte peste ultima clasata, in timp ce Leeds are o lungime sub liderul Championship. Conditiile intre ele par sa fie diferite, iar aici am incredere in Bielsa, care este un antrenor uns cu toate alifiile, iar “albii” sa plece cu cel putin un punct din acest meci, jucat pe “KCOM Stadium”. In ultimele doua sezoane asa s-a intamplat mereu, la Hull s-au inregistrat remize.5bb26922ae74a_1538418978.jpg