Cota 2 - 2 Noiembrie 2018

De data aceasta am ales sa optez pe doua meciuri din liga secunda a Olandei, de la ora 21:00, se vor infrunta Jong Utrecht - Roda Kerkrade si Helmond - Almere.Jong Utrecht - Roda (Ora 21:00)

Fara viziune si un joc intr-o continua scadere, Jong utrecht a fost mai mereu prada usoara pentru adversari, reusind pana in acest moment sa stranga 6 puncte, in urma carora se afla pe ultimul loc. Roda este si ea intr-o scadere ca si joc, dar valoric vorbind este mai buna decat adversara ei, iar victoria este foarte importanta in cautarea unui loc pe locurile de playoff, iar in consecinta astept un joc abordat ca la carte. Nu s-au mai intalnit pana acum.Helmond - Almere (Ora 21:00)

Gazdele au o cota in scadere, dar nivelul de joc al ambelor echipe este in scadere, au deja patru meciuri la rand in care nu au castigat, insa, au luat usor goluri. Acesta este motivul pentru care as merge pe varianta in care ambele marcheaza, in primul rand pentru ca au luat cel putin un gol in ultimele patru meciuri, cat si pentru ca atunci cand s-au intalnit, de regula si-au gasit fara probleme punctele slabe, marcand mereu una impotriva alteia.