Cota 2 - 2 iulie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de marţi, 2 iulie 2019, care vine de la meciurile Benin - Camerun (ora 19:00), care va avea loc pe "Ismailia Stadium" din Ismailia şi Mauritania - Tunisia (ora 22:00), care va avea loc pe "Suez Stadium" din Suez, ambele de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Benin - Camerun (Cupa Africii pe Naţiuni)

Reprezentativa Beninului are două rezultate de egalitate în Grupa F de la African Nations Cup. În primul meci, care a avut loc pe "Ismailia Stadium" din Ismailia, echipa antrenată de francezul Michel Dussuyer a remizat, 2-2, cu Ghana (Poté 2, 63 - A. Ayew 9, J. Ayew 42). Al doilea joc cu Guineea-Bissau a avut loc tot pe "Ismailia Stadium" din Ismailia şi s-a terminat tot la egalitate, scor 0-0. Dacă "Les Écureuils" vor pierde marţi cu Camerun vor fi eliminate din competiţie, însă cu un succes, s-ar califica în optimi. Un egal este riscant pentru Benin, pentru că ar avea 3p şi doar 4 echipe clasate pe poziţia a 3-a se califică mai departe. Echipa naţională a Camerunului este în grafic după două partide disputate în Grupa F, având o victorie şi un egal. În prima partidă, care a avut loc pe "Ismailia Stadium" din Ismailia, echipa antrenată de olandezul Clarence Seedorf a învins-o cu 2-0 pe Guineea-Bissau (Yaya 66, Bahoken 69). În al doilea meci, "Les Lions Indomptables" au terminat la egalitate, 0-0 cu Ghana. Camerun va încerca să câştige jocul cu Benin, pentru a termina pe primul loc, mai ales că e de aşteptat ca în celălalt meci al grupei, Ghana să o bată pe Guineea-Bissau.

Mauritania - Tunisia (Cupa Africii pe Naţiuni)

Echipa naţională a Mauritaniei a a debutat cu o înfrângere la Cupa Africii pe Naţiuni, fiind bătută cu 4-1 de Mali, pe "Suez Stadium" din Suez (El Hacen 72 penalty - Diaby 37, Marega 45 penalty, A. Traoré II 55, A. Traoré I 74). În al doilea joc, care a avut tot pe "Suez Stadium" din Suez, echipa antrenată de francezul Corentin Martins a terminat la egalitate cu Mauritania, scor 0-0. "Lions of Chinguetti" au 1p în clasament şi ca să se califice în optimile de finală sunt obligaţi să-i bată marţi pe tunisieni. Reprezentativa Tunisiei nu are o situaţie prea bună după două jocuri susţinute în Grupa E la CAF 2019, având 2p. În primul meci, care a avut loc pe "Suez Stadium" din Suez, echipa antrenată de francezul Alain Giresse a terminat la egalitate cu Angola, scor 1-1 (Msakni 34 - Djalma 73), iar în a doua partidă, care s-a disputat tot pe "Suez Stadium" din Suez, a remizat cu Mali, scor 1-1 (Khazri 70 - Samassékou 60). "Aigles de Carthage" au nevoie de victorie în ultimul meci al grupei, altfel riscă o eliminare ruşinoasă. Tunisienii s-ar putea califica şi cu un nou rezultat de egalitate, însă au jucători mult mai valoroşi decât ai Mauritaniei şi cu siguranţă vor juca doar la victorie.


► Pronosticuri

► Benin - Camerun: peste 1,5 goluri, cota 1.56

► Mauritania - Tunisia: pauză sau final 2, cota 1.37