Cota 2 - 2 ianuarie 2019

Miercuri, 2 ianuarie, Premier League ne pune la dispozitie o serie de partide foarte interesante, competitie de unde am ales sa extrag cota 2 de astazi.


Chelsea - Southampton (Ora 21:45)

Cu gazdele favorite clare, meciul acesta pare sa se indrepte intr-o singura directie si spun acest lucru pentru ca in ultimele sapte dueluri directe Chelsea a fost cea care s-a impus si a facut-o de fiecare data cu stil. 3-0 a fost scorul meciului din tur, atunci cand “sfintii” au fost mult sub asteptari. Southampton vine si acum dupa doua infrangeri, a jucat acasa, cu West Ham Unietd si Manchester City, marcand de fiecare data, dar a pierdut cu 1-2, respectiv 1-3.Newcastle - Manchester United (Ora 22:00)

Jucatorii lui Manchester United declara prin presa ca sunt foarte bucurosi de schimbarae antrenorului si ca spera sa si atinga obiectivul. Ce e drept, Solskjaer a venit intr-o perioada deloc buna, dar cu el pe banca, “diavolii” au dat 12 goluri si au castigat toate cele trei jocuri avute in acest mandat. Cred ca diferenta de valoare o sa ramana la fel ca in tur, atunci “cofotenele” au condus cu 2-0, pentru ca intr-un final United sa revina si sa se impuna cu 3-2, asa cu cred ca sunt sanse mari sa castige si acum, avand in vedere ca diferenta dintre ele este una substantiala.