Cota 2 - 2 februarie 2019

Sambata este ziua cu cele mai multe evenimente din fotbalul mare, o multime de campionat isi vor desfasura meciuri importante. De data aceasta, cota 2 din 2 februarie este alcatuita din doua intalniri din Bundesliga.Frankfurt - Dortmund (Ora 16:30)

Fara absente notabile in lot, Frankfurt si Dortmund promit sa ne aduca un meci spectacol, asa cum bine ne-o arata cifrele pe care le au. Lider in Bundesliga, “galben-negrii” au cel mai bun atac din Germania, lucru care s-a vazut cel mai bine si in runda precedenta, 5-1 a fost atunci scorul pentru Dortmund. Cred din nou intr-un meci spectaculos, cum s-a intamplat de fiecare data in ultimele cinci dueluri, cand ambele au inscris si s-au dat cel putin trei goluri.


Leverkusen – Bayern (Ora 16:30)

Meci important pentru ambele echipe si spun asta prin prisma locurilor ocupate in clasament. Bavarezii tintest sa nu se mareasca diferenta fata de lider, in timp ce Leverkusen vrea sa patrunda in primele sase, pentru a lupta mult mai bine pentru un loc in editia viitoare a cupelor europene. In tur a fost 3-1 pentru Bayern Munchen, totusi, dat fiind faptul ca ambele au un moral bun dupa victoriile obtinute in runda anterioara, cred ca tot un pariu pe goluri este cel mai indicar, Bayern a luat deja gol in fiecare din cele doua intalniri din 2019.


Pronosticuri

Frankfurt – Dortmund: peste 2.5 goluri, cota 1.52

Leverkusen – Bayern: peste 2.5 goluri, cota 1.44