Cota 2 - 2 decembrie 2018

Cota 2 din 2 decembrie este alcatuita din doua evenimente de top ale fotbalului din Anglia. Arsenal joaca la Tottenham si Liverpool primeste vizita lui ChelseaArsenal - Tottenham (Ora 16:05)

Am vazut foarte bine ca forma celor doua echipe este una buna, reusind in etapa anterioara sa obtina victorii in care s-au dat cel putin trei goluri. Ce e drept, in ultimele trei infruntari directe mereu s-a impus echipa gazda si a facut-o fara ca adversarii sa primeasca gol. Totusi, mi-a placut mult modul lor de a ataca, deoarece au incercat mai multe strategii, dar loviturile de la colt au fost obtinute mereu. Liverpool - Everton (Ora 18:15)

Fara victorie pe "Anfield Road" din 1999, Everton vine cu scopul de a face tot ce-i sta in putere pentru a nu pierde, un punct ar fi suficient pentru a se mentine la limita dintre cupele europene si locurile neutre. Mai mult decat atat, "caramelele" vin dupa o perioada buna, in etapa trecuta au castigat cu greu in fata lui Cardiff si ar vrea sa lege acel succes de un rezultat pozitiv intr-o deplasare, postura care a adus echipei de pe "Goodison Park" o singura victorie pana in prezent.