Cota 2 - 19 Noiembrie 2018

Evenimente putine in fotbal, tocmai din acest motiv Cota 2 din 19 Noiembrie 2018 o sa fie una alte sporturi. In aceste conditii, am ales doua meciuri din sportul pe gheata, respectiv NHL. Ambele infruntari au loc la noapte si le au drept protagoniste pe Toronto Maple Leafs vs Columbus Blue Jackets si Calgary Flames vs Vegas Golden Knights.Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets (Ora 02:00)

Atacul celor de la Toronto este un plus pentru spectatorii NHL, in fiecare sport este o placere sa te astepti aproape mereu de la jocuri spectaculoasa. Pe de alta parte, cea care face diferenta este defensiva si a canadienilor nu este deloc una sigura pe ea, tragand echipa in jos de multe ori. Totusi, ambele sunt intr-o forma buna, ocupa locurile 2, respectiv 3, in Conferinta de Est, iar cel putin replica ofera in ultimele lor cinci dueluri a fost una solida, ambele avand cate patru victorii. Una peste alta, avand in vedere si forma de moment, asteptarile unui meci ofensiv, cu goluri, sunt mari si astept sa ni se confirme acest lucru.Calgary Flames - Vegas Golden Knights (Ora 04:00)

Jocul contrariat pe care cele doua l-au afisat in decursul acestui sezon nu aduce o favorita clara in aceasta confruntare, Au trei infrangeri in ultimele patru etape, insa, Calgary Flames are avantajul ca vine din nou acasa, dupa ce in cel mai recent joc a obtinut o victorie de efect, 4-2 cu Edmonton Oilers. Vegs a invins si ea aceeasi echipa din Edmonton, cu 6-3, jucand tot in deplasare, dar ramane in continuare pe un loc in subsolul Vest-ului. In concluzie, avantajul de a juca acasa a fost serios taxat de Calgary, reusind cel putin luna luna noiembrie sa fie la un nivel ridicat, avand 3 victorii si o singura infrangere, in tmp ce Vegas a pierdut patru din cele cinci deplasari ale acestui interval de timp.