Cota 2 - 19 decembrie 2018

Avem cinci meciuri programate in Bundesliga, competitie din care ne vom lua cota 2 din 19 decembrie 2018, trebuie sa ne revansam dupa esecul lui Dortmund.Bayern - RB Leipzig (Ora 21:30)

Un duel intre cele doua s-a vazut cat se poate de bine ca este important si castigat de catre echipa gazda. De data aceasta se vor duela doua echipe in forma, in etapa anterioara au dat cate patru goluri si au gasit punctele slabe ale adversarilor. Bayern este de departe echipa care cucerea lejer titlul in sezonul trecut, am vazut ca poate sa incaseze si trei goluri de la o nou-promovata, acesta este motivul pentru care optez spe un pariu cu goluri, cum am avut in trei din cele patru intalniri directe.Bremen - Hoffenheim (Ora 21:30)

Cele doua echipe sunt darnice in goluri, Werder a aratat ca este dipusa sa ofere ce fotbal are ea mai bun cand joaca acasa, marcand in fiecare partida. De partea cealalta, Hoffenheim nu mai joaca in cupele europene, nici in Cupa Germaniei, ma astept din partea ei la un meci ofensiv, sa isi doreasca sa recupereze punctele pierdute cand juca din 3 in 3 zile si era nevoita sa o faca la cel mai inalt nivel.