Cota 2 - 18 ianuarie 2019

Vineri, 18 ianuarie, cota 2 este formata exclusiv din Eerste Liga, o liga secunda olandeza care ne propune o serie de partide interesante, din care speram sa obtinem maximum.Den Bosch - FC Oss (Ora 21:00)

Vorbim despre meciul pe care urmeaza sa-l joace liderul din Eerste Divisie, Den Bosch impotriva unei echipe usor accesibile, precum este cea de la FC Oss. Cu toate ca ambele echipe sunt in partea superioara a clasamentului, gazdele sunt intr-o forma foarte buna, ultima data cand au fost invinse s-a intamplat in urma cu aproape patru luni si atunci intr-un meci de Cupa Olandei. Mai mult decat atat, in etapa trecuta a facut spectacol, castigand cu 6-2 in fata celor de la Dordrecht, spre deosebire de adversara lor, care a a pierdut meciul de acum o saptamana, 1-2, cu Waalwijk.


Go Ahead Eagles - Almere  (ora 21:00)

Gazdele sunt pe locul 4 si urmeaza sa intalneasca o echipa care nu a mai invins pe nimeni de sapte meciuri, runde in care a adunat cinci infrangeri si doua rezultate de egalitate. Chiar si asa, goluile au fost la ordinea zilei, mereu am avut parte de cel putin doua goluri. Totusi, pana si in meciul direct am avut o victorie a celor de la GO Ahead Eagles, 1-0 a fost atunci scorul, ceea ce n-as excluede sa se repete, pentru ca este una dintre echipele care se simt cel mai bine pe teren propriu, avand o linie de clasament formata din sapte victorii, doua remize si o infrangere.


Pronosticuri:

Den Bosch - FC Oss: pauza sau final 1, cota 1.43

Go Ahead Eagles - Almere: gazdele castiga, cota  1.50