Cota 2 - 17 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 din 17 Octombrie, alcatuita din nou din sportul pe gheata american. NHL ne ofera partidele dintre Calgary Flames vs Boston Bruins si Anaheim Ducks vs New York Islanders.Calgary Flames - Boston Bruins (04:30)

Un duel deloc usor se asteapta sa vedem in “Scotiabank Saddledome”, acolo unde Calgary a rezolvat excelent singurul meci jucat pana in acest moment, a fost 7-4 contra lui Vancouver Canucks. De altfel, din doua infrangeri, una singura a venit in timpul regulamentar. Bruins este pe val, dupa ce a reusit sa treaca cu 8-2 de Detroit Red Wings, a ajuns la patru victorii la rand, trei dintre ele jucand acasa. Asa cum am spus si la inceput, este greu de anticipat o echipa care sa se impuna, din acest motiv merg pe un pariu pe goluri, cel putin cinci in acest meci.
Anaheim Ducks - New York Islanders (Ora 05:00)

Greul continua pentru Islanders, in meciul jucat anterior au pierdut cu 2-5 in fata lui Nashville Predators, una dintre echipele cele mai in forma la acest moment. Anaheim pare mai dispusa sa riste, a facut asta si in meciul de acum cateva zile, cand a trecut cu 3-2 de St. Louis Blues. Pe locul doi in Vest, Anaheim vine mult mai motivata sa intre in acest joc si daca va juca la fel de strans cum ne-a aratat-o ultima data, inclin sa cred ca succesul lui Ducks este o chestie de moment.