Cota 2 - 17 mai 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de vineri, 17 mai 2019, care vine de la meciurile RC Lens - US Orléans (ora 21:45), care va avea loc pe "Stade Bollaert-Delelis" din Lens şi Paris FC - Gazélec Ajaccio (ora 21:45), care va avea loc pe "Stade Charléty" din Paris, ambele din etapa a 38-a a campionatului Franţei (Ligue 2).

Racing Club de Lens - US Orléans

Va fi un meci foarte important pentru RC Lens, care este în luptă directă cu FC Lorient, ca să prindă locul 5 în clasament, care este de play-off pentru promovare în Ligue 1. Atât RC Lens, cât şi FC Lorient au 60p înaintea ultimei etape din acest sezon, prima urmând a juca acasă cu US Orléans, iar a doua în deplasare cu Le Havre AC. În Ligue 2 criteriu de departajare este golaverajul, iar echipa antrenată de Philippe Montanier are +18, în timp ce Lorient are +9. În concluzie, dacă "Sang et Or" va câştiga vineri, va prinde play-off-ul. Mai trebuie de reţinut că Lens este în revenire de formă, având 2 victorii în ultimele 2 etape, 1-0 acasă cu Clermont Foot şi 2-0 în deplasare cu AC Ajaccio. US Orléans a câştigat un singur punct în ultimele 5 etape, în ultima partidă, când a remizat acasă, 0-0 cu AS Béziers. Echipa antrenată de Didier Ollé-Nicolle se află pe locul 8 în clasament, cu 52p urmând a termina sezonul pe locurile 7-9. Pentru gruparea din Orléans meciul de la Lens nu are nicio miză.

Rezultat tur pe "Stade de la Source", 27.07.2018: US Orléans - RC Lens 0-2

Ultimele 2 rezultate din Ligue 2 dintre RC Lens şi US Orléans, pe "Stade Bollaert-Delelis", au fost 4-2 şi 0-1

Paris Football Club - Gazélec Ajaccio

Paris Football Club este foarte aproape să prindă play-off-ul pentru promovare în Ligue 1, pentru că este cu o etapă înainte de finalul sezonului pe locul 4 în clasament, cu 62p. Echipa antrenată de Mehmed Baždarević este urmată de RC Lens 60p şi FC Lorient 60p. Paris FC are un golaveraj mult mai bun decât al lui FC Lorient, +13 faţă de +9, astfel că ar prinde play-off-ul şi cu un egal în meciul de acasă cu Gazélec Ajaccio. Aceasta se află pe locul 17 în clasament, cu 39p şi se luptă cu FC Sochaux, 38p, ca să evite locul 18, care este de play-off pentru retrogradare. Ca să evite un posibil meci decisiv de menţinere în Ligue 2, echipa antrenată de Hervé Della Maggiore ar avea nevoie de un succes la Paris. AJ Auxerre 40p, AC Ajaccio 39p, Gazélec Ajaccio 39p şi FC Sochaux se vor lupta în ultima etapă pentru a evita locul 18. Corsicanii depind doar de ei ca să se menţină în Ligue 2, însă va fi foarte greu de câştigat pe "Stade Charléty", în faţa unei echipe care luptă ca să promoveze în Ligue 1.

Rezultat tur pe "Stade Ange Casanova", 27.07.2018: Gazélec Ajaccio - Paris FC 1-1

Ultimul rezultat din Ligue 2 dintre Paris FC şi Gazélec Ajaccio, pe stadionul "Stade Charléty", a fost 0-0

Pronosticuri

RC Lens - US Orléans: 1, cota 1.42

Paris FC - Gazélec Ajaccio: Total goluri între 2 şi 5 goluri, cota 1.44