Cota 2 - 17 ianuarie 2019

Tenisul domina oferta din zilele acestea, astfel ca ne orienta si noi spre acest sport pentru alcatuirea cotei 2 din 17 ianuarie 2019, insa, evenimentele vor avea loc spre dimineata.


5c4040e991211_1547714793.png


Stefanos Tsitsipas - Nikoloz Basilashvili (Ora 02:00)

Turul al treilea al tabloului masculin de la Australian Open ne aduce in fata un duel in care grecul Stefanos Tsitsipas este favorit in fata georgianului Nikoloz Basilashvili. Cu toate ca a pierdut cate un set de fiecare data, nu s-a pus problema sa cedeze si meciul, ceea ce nu putem spune si despre adversarul sau, care in turul anterior a fost nevoit sa joace decisiv. Per total grecul pare mult mai hotarat cand vine vorba de retur, iar daca o va face la fel de bine precum in precedentele doua dueluri, are sanse sa se impuna si acum, in fata unui adversar cu ceva probleme, riscand de multe ori face duble greseli.Maria Sharapova - Caroline Wozniacki (Ora 06:30)

Fara sa isi piarda serviciul pana in acest moment, astept din partea Mariei Sharapova si a Carolinei Wozniacki sa ne ofere un joc pe masura asteptarilor, la fel de consistent precum prestatiile avute in primele doua tururi, cand au castigat fara pic de emotii.Krawietz/Mektic - Dodig/Roger-Vasselin

Favorita numarul 13, echipa formata din croatul Ivan Dodig si francezul Roger-Vasselin a trecut fara emotii de primul tur, atunci cand au avut in fata o formatie alcatuita din australieni, care au primit wildcard, printre care si Nick Kyrgios. Nu la fel de usor s-au calificat si Krawietz/Mektic, care au jucat set decisiv. De altfel, de fiecare data acestia au fost nevoiti sa joace prelungiri, in seturile pe care le-au castigat. Mai experimentata si cu inclinatie spre jocul de dublu, astept ca Dodig si Roger-Vasselin sa arate aceasta diferenta si pe teren, iar la final de joc sa obtina victoria.