Cota 2 - 16 Octombrie 2018

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 16 Octombrie, obtinuta din doua meciuri ce apartin hocheiului nord-american. Vegas Golden Knights impotriva lui Buffalo Sabres si Carolina Hurricanes contra Tampa Bay Lightning.


5bc56ac837c3f_1539664584.png


Vegas Golden Knights – Buffalo Sabres (Ora 05:00)

Nu inainte de ora 05:00, Vegas are o ocazie tocmai buna de a da lovitura din nou, incercand sa bifeze al doilea succes consecutiv dupa acel 1-0 de la Philadelphia, cu Flyers. Adversara ei nu este deloc genul de echipa comoda, Sabres a castigat trei din ultimele patru intalniri, meciuri care au avut loc atat acasa, cat si in afara. N-au multe meciuri la activ, este abia al doilea sezon in care Vegas joaca in NHL, dar este revansa meciului pe care Golden Knights l-a pierdut in urma cu aproximativ zece zile, cand Buffalo s-a impus cu 4-2. Ma astept din nou sa vedem cum cele doua se arunca in atac, sa asistam la cel putin cinci goluri, aici as vrea sa pun mai mult accent pe greselile pe care le-am vazut la Sabres, o echipa care nu sta extraordinar de bine in plan defensiv.Tampa Bay Lightning – Carolina Hurricanes (Ora 02:30)

Daca Tampa Bay a pierdut meciul din runda trecuta, Carolina a stiut sa-si gestioneze ocaziile, facand scor contra celor de la Columbus, pe care a reusit sa-i ingenuncheze cu un neverosimil 6-2. Intr-adevar, este pe locul al doilea in Est, cu trei puncte mai putin decat liderul conjunctural, dar acum va juca din nou in afara si acolo n-a jucat tocmai bine. Totusi, mi-a placut mult cum s-a miscat in ofensiva, ceea ce ma face sa astept cel putin trei goluri din partea Carolinei.