Cota 2 - 16 iulie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de marţi, 16 iulie 2019, care vine de la meciurile OFK Titograd - ŢSKA Sofia (ora 21:30), din manşa a doua a turului I preliminar al Europa League, care va avea loc pe stadionul "Mladost" din Podgorica şi Steaua Roşie Belgrad - FK Sūduva Marijampolė (ora 21:45), din manşa a doua a turului I preliminar al Ligii Campionilor, care va avea loc pe stadionul "Rajko Mitić" din Belgrad.

OFK Titograd - ŢSKA Sofia

În prima manşă care a avut pe 9 iulie pe stadionul "Balgarska Armia", ŢSKA Sofia a învins-o pe OFK Titograd cu scorul de 4-0. Golurile bulgarilor au fost marcate de Evandro (40, 55), Tiago Rodrigues (53) şi Kristiyan Malinov (72). "Червените" au rezolvat problema calificării, iar acum vor merge la Podgorica relaxaţi. ŢSKA Sofia va juca în turul al-II-lea preliminar cu NK Osijek din Croaţia. Echipa antrenată de Dobromir Mitov a debutat cu un egal în sezonul 2019-2020, 2-2 acasă cu Etar Veliko Tarnovo. În etapa următoare, "Армейците" vor juca tot acasă cu Cherno More Varna. OFK Titograd încă este în vacanţa de vară, campionatul urmând a începe în luna august. În prima etapă, echipa antrenată de austriacul Peter Pacult va juca pe 3 august, acasă cu campioana FK Sutjeska Nikšić. Din păcate parcursul "Romantičari" în Europa League se va încheia încă din primul tur, însă aceştia speră măcar într-o victorie de onoare în returul cu bulgarii.

Steaua Roşie Belgrad - FK Sūduva Marijampolė

În urmă cu un an, Steaua Roşie se distra în turul al-II-lea preliminar al Ligii Campionilor cu FK Sūduva, pe care a învins-o la Belgrad cu 3-0 şi la Marijampolė cu 2-0. Atunci, sârbii au ajuns până în grupele Ligii Campionilor, jucând meciuri de vis cu Paris SG, FC Liverpool şi SSC Napoli. Acum, echipa antrenată de Vladan Milojević a jucat din nou cu campioana Lituaniei, dar nu a mai reuşit decât o remiză albă. Returul va fi însă acasă pe "Marakana" belgrădeană şi în mod normal "Crveno-bel" ar trebui să câştige la 2-3 goluri diferenţă. Campionatul Serbiei va începe pe 20 iulie, campioana urmând a juca acasă cu FK Javor Ivanjica. Echipa antrenată de Vladimir Cheburin este lideră în campionatul Lituaniei, având 42p după 17 etape disputate şi se va bate la titlu cu FK Žalgiris Vilnius, care are 4p. Probabil aventura europeană a "Suvalkiečiai" se va termina marţi seară, pentru că FK Crvena Zvezda este o echipă mult prea puternică şi e greu de crezut că vor evita înfrângerea.

► Pronosticuri

► OFK Titograd - ŢSKA Sofia: sub 4,5 goluri, cota 1.14

► Steaua Roşie Belgrad - FK Sūduva: Gazdele marchează în ambele reprize, cota 1.79