Cota 2 - 16 ianuarie 2019

Evenimentele din sportul rege incep sa iai faca aparitia tot mai des si in cursul saptamanii, astfel am decis sa merg pe doua meciuri din Ligue 1 pentru cota 2 din 16 ianuarie 2019. 


5c3edc2de9248_1547623469.png


Guingamp - Rennes (Ora 20:00)

Pe ultimul loc si fara vreun lucru pozitiv care sa se vada in orizont, Guingamp este in cautarea victorie menite sa o readuca pe linia de plutire, daca vrea sa spere la salvarea de la retrogradare, dar Rennes vine motivata sa obtina pentru prima oara in acest sezoj, cea de-a cincea victorie consecutiva si sa confirme forma buna. Cred ca a jucat bine in fata echipelor mici, iar acest lucru o sa se vada si pe teren, jucatori precum Ben Arfa sunt capabili sa faca diferenta.Toulouse - Lyon (Ora 20:00)

Oaspetii si-au aratat deja suprematia in ultimele trei sezoane, cand s&au impus fără probleme. Încurcata de Reims, in etapa trecuta, echipa lui Bruno Genesio nu isi permitr sa aiba doua meciuri slabe consecutive si din acest motiv o sa joace la capacitate maxima, fara sa isi subestimeze adversarul. Contrar diferentei de valoarea, sunt sigur ca nu o sa fie uaor pentru lyonezi, dar s-au aratat de multe ori dispusi sa fie peste adversarii lor