Cota 2 - 15 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 15 Octombrie, formata din doua evenimente ce apartin Uefa Nations League, competitie care isi desfsoara etapa a 4-a.Finlanda - Grecia (21:45)

Meci de sase puncte la Hesinski, intre Finlanda si Grecia, doua formatii sarace cu spectacolul. Avand in vedere ca gazdele au punctaj maxim, de fiecare data castigand cu 1-0, in timp ce Grecia are o medie de un gol inscris in fiecare meci, nu ma astept sa vedem nivelul jocului peste medie si din cauza faptului ca se joaca pentru prima pozitie, astept sa vedem mai multa bataie la mijlocul terenului, drept pentru care numarul de goluri sa fie unul redus.Luxemburg - San Marino (21:45)

Diferenta clara de valoare intre cele doua nationale, daca Luxemburg a impresionat cu cele sase puncte obtinute din noua posibile, am vazut jocuri serioase, golaverajul fiind pe masura, 7-1. San Marino a fost simpla privitoare in toate disputele, a pierdut cu 0-2 contra Moldovei, ajungand la trei infrangeri pe linie si 0-10 in dreptul golaverajului. De data asta astept succesul gazdelor cu cel putin trei goluri inscrise, 3-0 a fost si in tur.