Cota 2 - 15 Noiembrie 2018

Meciuri grele pentru echipele nationale de la care avem pretentii, dar am reusit sa gasim doua partide din alte sporturi, care sa alcatuiasca cota 2 din 15 Noiembrie. Grecia si Ungaria vor juca ambele acasa, unde le vor drept adversare pe Finlanda, implicit Estonia.

Grecia - Finlanda (21:45)

Grecia a pierdut teren in fata nordicilor, dupa ce au cedat cu 0-2 in meciul direct, care s-a dovedit unul nedrept. Ocazii, ratari, totul s-a intors impotriva elenilor si acum vor aborda problema din postura de ocupanta a locului al doilea. Una peste alta, este evident ca nu sunt echipe care sa iasa in relief printr-un joc ofensiv, prestatiile lor au fost pragmatice, preferand de multe ori da sacrifice jocul ofensiv pentru a nu lua gol.


Ungaria - Estonia (Ora 21:45)

Reveniti in postura de gazde, ungurii au toate motivele sa se gandeasca la un rezultat bun, tot asa au castigat si contra Greciei. In meciul tur estonienii s-au aparat bine, dar nivelul ofensivei este sub aceasta grupa, lucru care se vede ai prin prisma locului ocupat. Totusi, desi a fost 3-3 in tur, pot pune acel scor in carca Ungariei, echipa care a gresit nepermis, iar acum cred ca a invatat ceva si astept sa puna in aplicare si sa castige.