Cota 2 - 15 decembrie 2018

Sambata este o zi care ne propune multe meciuri, iar cota 2 din 15 decembrie 2018 vine cu doua partide ale celor mai bune echipe din Germania.Hannover - Bayern Munchen (Ora 16:30)

Sunt 11 meciuri consecutive de cand Bayern o bate la foc automat la Hannover si cred ca dupa forma pe care bavarezii au tinut sa ne-o arate in ultimele saptamani, succesul este o simpla formalitate. Lewandowski este si ramane principalul om de om, acesta este cel mai bun marcator al echipei atat in Bundesliga, cat si in Champions League. Tot de la atacantul polonez avem asteptari ca poate aduce victoria echipei sale, cu cel putin doua goluri inscrise.Dortmund - Bremen (Ora 19:30)

Lider in Bundesliga, lider si in grupa de Champions League din care a facut parte, Borussia Dortmund a reusit sa obtina maximum din cele doua meciuri pe care le-a jucat in decurs de sapte zile. Bremen este o echipa care inscrie, indiferent de rezultatele pe care le obtine, a punctat pe tabela si nu a avut frica indiferent de cine a stat in fata ei. Astfel, astept un meci spectaculos, cum s-a intamplat in opt din ultimele noua infruntari directe, cu goluri de ambele parti si cel putin trei modificari de scor.