Cota 2 - 14 septembrie 2018

Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, propune Cota 2 din 14 septembrie 2018, formata din doua partide ce apartin primului esalon al Arabiei Saudite.


5b9a3578d8a46_1536832888.png

►Al Nasr Riyadh – Al-Faysaly (Ora 18:40)

Diferenta semnificativa intre Al Nasr, echipa care an de an are ca scop cel putin terminarea pe podium, reusind aceasta performanta in editia trecuta, cand a ocupat locul trei, cu 12 puncte mai putine decat campioana Al-Hilal. Al-Faysaly nu vine cu nimic nou in componenta sa, dispune de jucatori modesti, care sunt obisnuiti mereu sa fie cu un pas in spatele echipelor care tind sa se lupte pentru titlu. De astfel, in runda inagurala am avut o victorie a celor de la Al Nasr, in timp ce Faysaly a facut 2-2 cu Batin. Cred ca gazdelor li se ofera o cota destul de mare fata de diferenta de valoare dintre ele, astfel, am sa merg cu incredere pe un succes al celor de la Al Nasr, formatie care acasa a pierdut o singura data in ultimele noua meciuri disputate in Premier League-ul saudit, in jocurile de pe teren propriu.►Al-Raed – Al-Hihal (Ora 18:50)

Dupa ce a reusit sa castige titlul in crunta batalie pe care a dus-o contra lui Al Ahli, Al-Hilal revine in forta, a reusit in runda inaugurala sa castige cu 1-0 acasa, contra lui Al Feiha, o echipa de acelasi nivel cu al adversarei sale din acest duel. Fiind echipa gazda, Al-Raed are capacitatea sa se arate a fiind un adversar mai puternic decat o arata diferenta de cifre dintre cele doua echipe, insa, in ultimele cinci reprezentatii pe care le-a dat in campionat au adus merue cel putin un gol din partea ei. Dincolo de inceputul acesta de sezon pozitiv pentru ambele echipe, atunci cand cele doua s-au intalnit in ultimele doua campionate am avut victorii ale lui Al Hilal, insa, mereu a marcat cel putin doua goluri.