Cota 2 - 14 iulie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de sâmbătă, 14 iulie 2019, care vine de la meciurile FC Zenit Sankt Petersburg - FC Tambov (ora 19:00), din etapa a 1-a a campionatului Rusiei, care va avea loc pe stadionul "Gazprom Arena" din Sankt Petersburg şi Sparta Praga - 1. FC Slovácko (ora 20:00), din etapa a 1-a a campionatului Cehiei, care va avea loc pe stadionul "Generali Arena" din Praga.

Zenit Sankt Petersburg - FC Tambov (campionii vor juca în primele 2 etape cu nou promovatele FC Tambov şi PFC Sochi)

Zenit Sankt Petersburg a câştigat al 5-lea titlu în Rusia, având 64p, cu 8p mai multe decât Lokomotiv Moscova şi FC Krasnodar. "Lvy" au avut cele mai multe victorii din Russian Premier League, 20, şi cel mai bun atac, înscriind 57 de goluri în 30 de etape. Echipa antrenată de Sergei Semak este calificată direct în grupele Ligii Campionilor, unde are ca obiectiv să ajungă în optimi. Pe plan intern, "Sine-Belo-Golubye" au ca obiectiv să-şi păstreze titlul. Campioana Rusiei are un debut de sezon foarte uşor, urmând a juca în primele 2 etape cu nou promovatele FC Tambov (acasă) şi PFC Sochi (deplasare), apoi în etapa a 3-a cu FC Orenburg (deplasare).

FC Tambov a terminat pe primul loc în Russian Football National League, cu 73p şi a promovat împreună cu PFC Sochi 69p, în timp ce FC Tom Tomsk 64p şi FC Nizhny Novgorod 62p, care au rămas în liga secundă după meciurile de barj. "The Wolves" au avut cele mai multe victorii şi au promovat pe merit pentru prima dată în Russian Premier League. Echipa antrenată de Aleksandr Grigoryan are ca obiectiv să evite retrogradarea, însă va avea un debut "de foc", urmând a juca în prima etapă pe terenul campioanei Zenit Sankt Petersburg, apoi acasă cu Lokomotiv Moscova, echipă care s-a clasat pe locul 2 în sezonul trecut.

Sparta Praga - 1. FC Slovácko (praghezii au 12 victorii consecutive acasă cu echipa din Uherské Hradiště)

Sparta Praga a terminat pe podium în sezonul precedent, având 66p, însă nu a fost implicată în lupta pentru câştigarea campionatului. Campioană a fost Slavia Praga 83p, iar pe poziţia a 2-a a terminat Viktoria Plzeň. "Železná Sparta" va juca alături de FK Jablonec în Europa League. Echipa antrenată de Václav Jílek a dezamăgit în ultimele două sezoane din Europa League, fiind eliminată de Steaua Roşie Belgrad şi Spartak Subotica. În acest sezon "Rudí" vor să lupte pentru câştigarea campionatului şi mai ales, să se califice în grupele Europa League, unde au jucat ultima dată în sezonul 2016-2017, calificându-se în şaisprezecimile de finală.

FC Slovácko s-a clasat pe primul loc în Relegation Group, având 45p, fiind urmată de SFC Opava 43p şi Bohemians 1905 Praga 40p. În acest sezon, echipa antrenată de Martin Svědík va lupta pentru a se califica în Championship Group. "Alb-albaştrii" au avut un sezon slab şi în 2017-2018, când au terminat pe locul 12, la un singur punct de linia retrogradării. Gruparea din Uherské Hradiště va debuta în sezonul 2019-2020 la Praga cu Sparta, după care o va întâlni acasă pe SK Dynamo České Budějovice. În sezonul trecut, FC Slovácko a pierdut în deplasare cu 1-0 în faţa Spartei Praga şi a câştigat acasă cu scorul de 2-1.


► Pronosticuri

► FC Zenit Sankt Petersburg - FC Tambov: 1, cota 1.22

► Sparta Praga - 1. FC Slovácko: 1 & peste 1,5 goluri, cota 1.67