Cota 2 - 14 ianuarie 2019

Luni nu este o zi tocmai buna in evenimente, dar avem norocul ca Australian Open este la cote inalte, isi desfasoara parte dintre partidele turului inaugural. Astazi mixam putin evenimentele si alegem fotbal si tenis, in speranta ca bifam a treia cota 2 castigatoare consecutiva.Red Star - Lens (Ora 21:45)

Aflata in lupta pentru promovare, Lens abordeaza acest an de pe locul 5, unul de playoff, cu 32 de puncte. Intalneste o echipa accesibila din toate punctele de vedere, Red Star este pe ultimul loc si acest lucru ma face sa cred ca cifrele nu or sa fie deloc bune in dreptul ei. Pe langa acest lucru, nici nu marcheaza. Pe de alta parte, nu spun ca este un meci usor, pe care Lens trebuie sa-l castige lejer, insa, consider ca indeplineste toate conditiile pentru a face un meci la fel ca in tur, cand tabela a fost 1-0, in favoarea ei.Sai Sai Zheng - Garbine Muguruza

Cu probleme in ultimele doua turnee, Garbine Muguruza a fost nevoita sa abandoneze la Sydney, acuzand probleme de stomac, asta dupa ce la Cupa Hopman a acuzat probleme la coapsa. Cred ca frica unei accidentari in debutul sezonului o va face pe iberica sa joace pragmatic, probabil multumita fiind sa castige si la tie-break.