Cota 2 - 14 decembrie 2018

Cota 2 din 14 decembri 2018 vine cu doua evenimente din fotbalul de liga secunda, Eerste Divisie ne aduce meciurile rundei cu numarul 18, din care am selectat doua evenimente.Sparta Rotterdam - Jonz AZ (Ora 21:00)

Favorita clara in acest meci, Sparta Rotterdam este echipa care lupta pentru revenirea pe prima scena a fotbalului olandez, acolo de unde a retrogradat la finalul sezonului anterior. Este la egalitate de puncte cu Den Bosch, golaverajul facand diferenta intre ele, iar avand in vedere ca joaca contra unei echipe usor de abordat, Jonz AZ, astept sa faca spectacol.  Oaspetii ocupa penultimul loc, cu zece puncte, dar cel mai important este ca nu au mai castigat de 12 etape.FC Oss - Helmond (Ora 21:00)

Cu toate ca vine dupa doua infrangeri, FC Oss continua sa se afle pe locurile de playoff, fiind a 5-a in Eerste Divisie, in timp ce adversara ei se afla pe ultimul loc. Avand in vedere probleme defensiev reale ale celor doua echipe, ma astept la un numar de goluri peste media decenta, astfel, sa vedem minim trei reusite. In patru din ultimele lor cinci meciuri directe s-a intamplat acest lucru.