Cota 2 - 13 Octombrie 2018

Expertul legalbet, IulianGGMU, opteaza din nou pe NHL pentru cota 2 din 13 Octombrie, avand in vedere ca oferta in materie de fotbal este una restransa.


Washington Capitals - Toronto Maple Leafs (Ora 02:30)

Capitolinii incearca din nou sa castige jucand acasa si dupa cum au aratat pana acum, se pare ca asta eate cea mai buna optiune. In meciul trecut au cedat cu 0-6 la Devils, scor destul de greu pentru o detinatoare en-titre de Stanley Cup.


Una peste alta, Toronto s-a aratat dispusa la a face spectaculos si de cele mai multe ori efortul a fost rasplatit, fiind liderul Conferintei de Est.


Montreal Canadiens - Pittsburgh Penguins (Ora 02:00)

Duel spectaculos se anunta intre cele doua echipe. In cinci din ultimele sase intalniri s-a modificat tabela de cel putin sase ori si asta trebuie sa fie un punct de plecare important.


Daca gazdele nu trec prin cea mai buna perioada, Penguins vine dupa succesul cu 4-2 contra lui Vegas Golden Knights, meci disputat pe teren propriu. Totusi, nu imi plac cele doua defensive, sunt fragile, ysor de depasit, acesta-i motivul pentru care aleg din nou varianta pe goluri.