Cota 2 - 13 Noiembrie 2018

Oferta foarte slaba in materie de fotbal, dar in asteptarea meciurilor din Uefa Nations League, avem hochei, un sport de unde pentru astazi ne-am ales cele doua meciuri pentru Cota 2 din 13 Noiembrie.New York Islanders - Vancouver Canucks (Ora 02:00)

“Barclays Center” gazduieste duelul dintre New York Islanders si Vancouver Canucks, un joc al echipelor care in ultimele doua intalniri disputate in NHL au pierdut. Islanders a inceput sa joace mai bine acasa, in ultimele cinci meciuri, desi a pierdut de doua ori, ambele infrangeri au venit dupa ce in timpul regulamentar a fost egal. Canucks are probleme in a sustine rezultatele pozitive in deplasare, acolo unde a castigat o singura data in timpul regulamentar.


Philadelphia Flyers - Florida Panthers (Ora 02:00)

Meci intre doua echipe in urcare, Flyers a castigat patru din ultimele cinci dueluri, in timp ce adversarii lor s-au impus si ei in ultimele patru etape. AM avut meciuri bune si in urma cu doar o zi, cand diferenta pe tabela a fost de patru goluri in favoarea lor. Dat fiind faptul ca au gasit drumul spre succes si jocul lor este intr-o continua crestere, astept sa se repete asta si pe tabela, poate, sa revedem meciul de pe 17 octombrie, cand Flyers s-a impus cu 6-5, dupa prelungiri.