Cota 2 - 13 ianuarie 2019

Duminica sunt programate o serie de meciuri interesante, iar cota 2 din 13 ianuarie 2019 este alcatuita din partidele din Premier League, Everton vs Bournemouth si Tottenham vs United, pe care le gasiti analizate si pe site.


5c3ad7ad80fa8_1547360173.png


Everton - Bournemouth (Ora 16:15)

Deja sunt intr-o perioada foarte slaba si cred ca dorinta de victorie o sa depaseasca spiritul fair-play-ului, motiv pentru care din start mi-am indreptat atentia spre un duel in care o sa se puna umarul serios si fiecare faza o sa fie tratata ca si cum ar aduce golul victoriei. Bournemouth a dat gol mereu pe “Goodison Park”, dar a pierdut de fiecare data, iar ce s-a intamplat in tur, mi-a adus aminte de meciurile de fotbal din trecut, cand se punea foarte mult accent pe faza de atac.Tottenham - Manchester United (ora 18:00)

Dupa ce a venit Ole Gunnar Solskjaer sa schimbat complet fata echipei din Manchester, Paul Pogba a devenit cel mai activ jucator de pe teren si asta o spun cifrele, tot el a fost marcator constant. Cred ca jocul ofensiv propus de cele doua echipe o sa ne aduca ocazii de poarta de o parte si de cealalta, evident, suturile or sa fie la ordinea zilei. Cu cel putin doua goluri in fiecare meci jucat in mandatul norvegianului si victorii pe linie, cred ca sunt indreptatit sa sper la un joc drept al “diavolilor”, pana la final sa aiba cel putin cinci suturi pe spatiul portii aparate de Hugo Lloris.