Cota 2 - 12 Octombrie 2018

Expertul legalbet, IulianGGMU, vine cu cota 2 din 12 Octombrie, formata din evenimente ce se vor disputa in competitii diferite, Belgia vs Elvetia, respectiv ROmania U21 contra Tara Galilor U21.Belgia - Elvetia (Ora 21:45)

Lupta crancena din grupele Uefa Nations League aduce si un prim meci interesant pentru mine. Daca ieri Romania isi intra in rol contra Lituaniei, de data asta avem in duel direct doua echipe care au fost la Mondial.

Belgia o intaleste pe Elvetia, iar dupa cum se prezinta nationala lui Eden Hazard si Romelu Lukaku, m-astept sa nu lase loc de indoiala si sa castige in fata unui adversar usor in schimbare.Romania U21 - Tara Galilor U21

Alt duel bun si care readuce in atentia noastra o generatie buna, are loc la Cluj, Romania - Tata Galilor, intr-un meci crucial. A trecut ceva vreme de cand un selectioner U21 era pus in dificultate in a trimite jucatori in teren deoarece toti sunt buni si in forma.


In lupta pentru castigarea grupei si calificarea automata la turneul final. Romania nu isi permite pasi gresiti si astept sa vad asta inca din prima repriza, cand Romania sa inscrie si sa treaca in avantaj.