Cota 2 - 12 Noiembrie 2018

Oferta nu este una generoasa, dar am identificat doua partide ce cred ca ne pot dubla miza, ambele se vor juca in Segunda Liga, divizia a doua de fotbal din Portugalia si le are drept protagoniste pe Estoril vs Ferreira & Oliveirense vs Varzim.Estoril - Ferreira (Ora 17:00)

Fosta componenta a primului esalon, Estoril continua sa isi doreasca revenirea, unde are sanse destul de bune. Trebuie sa forteze si mai mult lucrurile, desi are o singura infrangere in ultimele cinci etape, a pierdut puncte si in urma remizelor cu Varzim si Guimaraes B, avand cinci lungimi in spatele ultimului loc ce promoveaza. Ferreira este o echipa puternica, in ciuda unei ofensive modeste, faptul ca a luat doua goluri pana in prezent, face diferenta, abordand acest duel din postura de lider. Avem in fata cea mai puternica echipa din plan ofensiv vs cea mai buna defensiva. Cat de multe doresti sa te aperi, cred ca tot ai nevoie de gol pentru a obtine puncte, iar cum Estoril este usor de abordat pe teren propriu, astept cel putin doua goluri, poate, cate unul din partea ambelor.Oliveirense - Varzim (Ora 22:15)

Fiind echipe din jumatatea inferioara, prudenta pare sa fie cuvantul principal pe care putem sa-l rostim atunci cand cele doua sunt implicate. Oliveirense are o aparare buna, cea mai buna dintre toate echipele din a doua jumatate a clasamentului, cu toate ca este pe loc de retrogradare, dar marcheaza si foarte putin. La fel si Varzim, nu iese in relief prin multe goluri, dar in acelasi timp nici nu pare dispusa sa riste. De altfel, in ultimele lor sapte meciuri directe, mereu am avut parte de cel mult doua goluri.