Cota 2 - 12 ianuarie 2019

Incep competitiile importante din fotbalul european, asupra carora o sa ne oprim si noi si vom incerca sa alcatuim cota 2 din 12 ianuarie 2019.Chelsea - Newcastle (Ora 19:30)

Implicata in mai multe competitii majore, Chelsea a pierdut cu 0-1 turul semifinalelor Cupei Ligii Angliei, in duelul pe care l-a avut contra lui Tottenham, meci in care Sarri s-a folosit de garnitura oficiala. Cred ca indiferent daca jucatorii au jucat la capacitate maxima, Newcastle nu poate emite pretentii si cu atat mai mult pe “Stamford Bridge”, unde londonezii merg bine. Cred ca numarul de goluri o sa fie si el pe masura diferentei dintre ele, “albastrii” sa inscrie cel putin doua goluri.Amiens – PSG (Ora 18:00)

Infrangerea suferita de campioana Frantei in urma cu putine zile o sa-I ambitioneze si mai mult pe jucatorii ei, pentru ca a echivalat cu un prim trofeu ratat de catre Paris Saint Germain. Ligue 1 este o competitie unde PSG n-a cunoscut esecul pana in momentul de fata, iar in tur a fost 5-0, cu o Amiens care a facut act de preenta, asa cum se intampla mereu cand joaca contra echipelor mari din Franta.