Cota 2 - 12 decembrie 2018

Champions League isi disputa si ultimele meciuri din faza grupelor, iar pentru cota 2 din 12 decembrie 2018 am selectat Manchester City vs Hoffenheim si Shakhtar vs Lyon.Manchester City vs Hoffenheim (Ora 22:00)

Pe langa faptul.ca deja este calificata in fazele superioare ale competitiei, City a fscut aproape mereu spectacol, marcand o groaza de goluri. Hoffenheim are nevoie de victorie, este singurul rezultat care conteaza pentru a spera ca ae poate califica. Una peste alta, cum toate meciurile acestei grupe s-au incheiat cu cel putin trei goluri, cred ca serios de luat in calcul, coroborat cu nevoia de victorie a lui Hoffenheim, astept sa apara spatii, golurile sa fie la ordinea zilei.Shakhtar vs Lyon (Ora 22:00)

Fara egal un a est meci, asta pentru ca doua puncte le despart, iar Shakhtar poate aduce din nou playoff ul in Ucraina. Asa cum s-a vazut si in meciul din tur, cat si in toate infruntarile care au avut loc in grupa, minim trei goluri s-au dat de fiecare data. Sunt echipe care au jucatori buni pe faza de atac, stiu sa speculeze greselile adversarilor, iar in consecinta ma astept la un rezultat cu goluri.