Cota 2 - 11 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 11 Octombrie, formata din nou din evenimente ce fac parte din NHL, acolo unde avem o lista foarte mare de meciuri. M-am oprit asupra evenimentelor dintre Buffalo Sabres si Colorado Avalanche, cat si Detroit Red Wings si Toronto Maple Leafs.


5bbeeaf3326f9_1539238643.png


Buffalo Sabres - Colorado Avalanche (02:00)


Gazdele au un moral bun, au reusit in cele doua meciuri disputate in urma cu 4 zile sa castige de fiecare data in fat a propriilor suporteri, a fost 3-1 contra lui New York Rangers, pentru ca dupa aproape 24 de ore a dispus cu 4-2 de Vegas Golden Knights, mentinand linia din sezonul trecut, cand tot jucand acasa a dat o impresie mai buna. Dincolo, Avalanche a clacat la prima ei deplasare, a fost 2-5 in meciul jucat in urma cu o zi, in fata lui Columbus Blue Jackets. Per total, Sabres a aratat ca acasa poate sa vina contra calculelor hartie si astept din partea ei, din nou, sa obtina cel putin un egal in timpul regulamentar.Detroit - Toronto Maple Leafs (Ora 02:30)


Atunci cand vine vorba despre Toronto, automat ma duce gandul la hocheiul ofensiv pe care l-a aratat, ea fiind una dintre cele mai spectaculoase echipe din acest start. Cel mai recent duel s-a jucat in fata lui Dallas Stars, a fost 7-4 pentru canadieni, asta dupa ce faceau 6-6 contra lui Chicago Blackhawks, meci jucat tot in deplasare.