Cota 2 - 11 Noiembrie

Cota 2 din 11 Noiembrie vine din ultima etapa a OBOS-ligaen, iar aici avem dueluri ale unor echipe care nu mai trag pentru nimic si de partea cealalta stau echipe care au sanse reale sa promoveze in mod direct.


Floro - Mjondalen (Ora 14:00)

Daca gazdele sunt deja retrogradate, Mjondalen se afla pe locul al doilea, cu un punct mai mult decat prima echipa care merge in playoff. Data fiind siferenta de valoare reflectata si de clasament, cat si de obiectivul pe.care Mjondalen il poate atinge, ma astept sa vad o formatie motivata suficient de mult, cat sa vedem goluri din partea ei, care sa o duca la victorieViking - Kongsvinger (Ora 14:00)

Este cel mai tare duel al ultimei etape si nevoia de puncte a ambelor nu are cum sa nu ne influenteze in alegerea pronosticului. Gazdele se afla pe primul loc, dar diferenta fata de Aalesund este de dpua puncte si un eventual succes al ei o poate trimite pe.loc de playoff, in detrimentul celui de promovare directa. Kongsvinger este si ea pe locul 6, in mod normal prinde playoff-ul, dar cum si diferenta eate mica intre ea si locurile 7&8, are nevoie de victorie si probabil o sa adopte un joc accesibil, sa vedem si noi goluri.