Cota 2 - 11 decembrie 2018

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 11 decembrie, formata din doua evenimente ce fac parte din Champions League. 


5c0f47c53b738_1544505285.png


Inter - PSV (Ora 22:00)

Daca ceva stim aigur din grupe celor doua echipe, PSV este singura care paraseste competitia indiferent de rezultat, dar italienilor nu le ramane decat sa isi joace sansa pana la final si sa spere ca Barcelona o incurca pe Tottenham. Am vazut o mai buna mobilizare in tur, cand Inter a castigat cu 2-1, la finalul unui joc in care ocaziile nu au lipsit. Spre aceasta directie vreau sa cred ca o sa se indrepte si meciul de marti, Inter sa forteze, incurajata de fani, cat sa inscrie de cel putin doua ori in fata campioanei Olandei.Liverpool - Napoli (22:00)

Situatia ambigua a deplasarilor face sa avem un meci decisiv pe "Anfield". Desi italienii sunt pe primul loc, Liverpool poate recupera diferenta si sa faca rocada in clasament cu o victorie cu 1-0 sau daca primeste gol, atunci este nevoita sa castige la handicap. Asa cum bine am vazut, echipele au probleme in a castiga in deplasare, iar aici Liverpool este in avantaj, ea fiind echipa de la care ma astept sa scoata cel putin doua executii din picioarele celor trei oameni de atac, Sadio Mane, Roberto Firmino & Mo Salah.