Cota 2 - 10 martie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de duminică, 10 martie 2019, care vine de la meciurile FC Liverpool - FC Burnley, Internazionale Milano - SPAL 1907 şi Ajax Amsterdam - Fortuna Sittard.


FC Liverpool - FC Burnley (ora 14:00)

Cu 9 etape înainte de finalul sezonului, FC Liverpool se află pe locul 2 în clasament, cu 70p, fiind la 1p de lidera Manchester City. Echipa antrenată de Jürgen Klopp va juca miercuri cu Bayern München în manşa a doua a optimilor Ligii Campionilor, după ce în prima manşă nu a reuşit decât un 0-0 pe "Anfield", însă nu îşi poate permite să rateze cele 3p din meciul cu Burnley, pentru a nu da posibilitatea "cetăţenilor" de a se desprinde în clasament. Echipa antrenată de Sean Dyche are 2 înfrângeri consecutive în Premier League, este la 5p de linia retrogradării şi va veni la Liverpool cu gândul de a smulge un punct "roşilor". În tur, Burnley - Liverpool a fost 1-3. Ultimele 4 rezultate din Premier League între Liverpool şi Burnley au fost 4-0, 2-0, 2-1 şi 1-1.


Internazionale Milano - SPAL 1907 (ora 16:00)

Inter Milano a câştigat doar 1p în ultimele 2 etape disputate în Serie A şi începe să aibă emoţii că va rata locurile 3 şi 4, ultimele de Liga Campionilor. După 26 de etape disputate, echipa antrenată de Luciano Spalletti este pe poziţia a 4-a în clasament, cu 47p, după AC Milan 48p, dar înaintea lui AS Roma 44p. "Nerazzurri" au ca obiectiv în acest an să se claseze pe locurile 3-4 în Serie A şi să câştige Europa League. În această competiţie, ei au remizat în turul optimilor la Frankfurt cu Eintracht, scor 0-0, iar joi vor avea returul pe "Giuseppe Meazza". SPAL 1907 este la 5p de Bologna, echipă care se află pe prima poziţie retrogradabilă, însă va juca acum cu Inter, apoi cu Roma. Inter nu îşi poate permite să rateze 3p, în timp ce SPAL va lupta pentru un egal. În tur, Inter a câştigat la Ferrara cu 2-1.


Ajax Amsterdam - Fortuna Sittard (ora 17:45)

Ajax Amsterdam vine după o calificare senzaţională în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a eliminat-o pe Real Madrid. În tur, "lăncierii" au pierdut acasă cu 1-2, însă în retur au câştigat cu 4-1. Echipa antrenată de Erik ten Hag este pe locul 2 în Eredivisie la 5p de lidera PSV Eindhoven, însă are un un meci mai puţin disputat, astfel că speră că va câştiga titlul. Fortuna Sittard are 4 înfrângeri în ultimele 5 etape, din care 3 consecutive. Echipa antrenată de René Eijer este la doar 2p de FC Emmen, echipă care se află pe locul de baraj retrogradare/promovare. În tur, Ajax a câştigat la Sittard cu scorul de 2-0, iar acum este din nou favorită certă în disputa cu "Fortunezen".► Pronosticuri


► FC Liverpool - FC Burnley: sub 4,5 goluri, cota 1.29


► Internazionale Milano - SPAL 1907: 1X & sub 4,5 goluri în repriza a doua, cota 1.29


► Ajax Amsterdam - Fortuna Sittard: Gol marcat în prelungiri, Repriza a doua, NU, cota 1.25