Cota 2 - 1 Noiembrie 2018

Prima zi din luna Noiembrie vine si cu doua meciuri din Major League Soccer, ambele facand parte din playoff, unul in care se intalneste echipe din Conferinta de Est si altele unde se vor infrunta cele din Vest.DC United - Columbus Crew (Ora 02:00)

Gazdele sunt in forma, au o serie de zece etape la rand in care nu au pierdut I opt dintre ele au avut loc pe teren propriu. De altfel, ultima data cand Wayne Rooney si colegii sai au fost depasiti, a fost pe 30 august, intr-un duel contra Philadelphiei Union. De partea cealalta, Columbus Crew a terminat si ea la egalitate de puncte in Conferinta de Est. Totusi, diferenta este ca merge slab in deplasare, in ultimele zece asemenea intalniri a castigat o singura data.Los Angeles FC - Real Salt Lake (Ora 04:30)

Un oarecum dezechilibrat are loc in California, Los Angeles Fc a ajuns in afara primelor doua locuri dupa ce a incheiat sezonul cu un esec in fata liderului, drept pentru care joaca un tur in plus. Ramane formatia cu cele mai multe goluri din Vest, Carlos Vela a fost omul principal, cu 14 goluri si alte 13 pase de gol. Real Salt Lake a ajuns norocos pana in acest punct, deoarece cealalta echipa din Los Angeles n-a putut sa isi castige jocul din ultima etapa a sezonului regulat, drept pentru care, ea a terminat pe ultimul loc ce asigura prezenta in playoff. Los Angeles a castigat ambele mecuri din sezonul regulat, a fost 5-1 in deplasare si 2-0 cand a jucat pe teren propriu.