Cota 2 - 1 decembrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 1 decembrie 2018, formata din doua evenimente ale unor granzi ai fotbalului din Anglia.


5c0237288bf20_1543649064.png


Manchester City - Bournemouth (Ora 17:00)

Neinvinsa in cele 13 etape care s-au disputat pana in acest moment, Manchester City este cea mai buna formatie contra echipelor din afara big four, reusind sa le invinga in aproape 40 de dueluri consecutive. Mai mult decat atat, “Etihad” este o suprafata unde cu greu s-a putut impune o echipa de talia lui Bournemouth. Totusi, ambele joaca deschis, am vazut ca oaspetii pot sa inscrie si ei indiferent pe cine au in fata, tocmai din acest motiv inclin sa optez pentru un pariu pe goluri. In trei din ultimele lor cinci meciuri directe, City s-a impus cu acelasi scor, 4-0.Southampton - Manchester United (Ora 19:30)

Ultimul meci al zilei se va disputa intre doua echipe aflate in plina suferinta, acest lucru se poate observa daca privim cate goluri au incasat pana in acest moment. United este echipa mai buna, solida, a aratat ca punand presiune poate sa inscrie in minutul 90, cum a facut-o contra elvetienilor de la Young Boys. Southampton a inceput sa aiba un complex in fata “diavolilor”, pe langa faptul ca nu mai castigat de aproape trei ani, in patru din cele cinci meciuri jucate in tot acest timp nu a reusit sa inscrie. Cred ca un egal ar fi considerat un rezultat bun de catre gazde, probabil ca din nou vor incerca sa joace defensiv si automat, golurile nu or sa mai vina.