Cota 18 pentru victoria foarte probabila a lui Manchester City

Diseara se va desfasura turul in primele doua dueluri din optimile Champions League, ambele partide aliniind la start formatii din Premier League. Una dintre ele este Manchester City, care are un meci aparent usor contra celor de la Basel, chiar daca joaca in deplasare. “Cetatenii” au obtinut toate punctele in primele 5 etape ale grupei Champions League, pierzand doar in ultima runda, cand nu mai aveau nicio miza. Asadar, elevii lui Guardiola nu ar trebui sa aiba emotii in meciul cu formatia elvetiana, cota normala la victorie fiind 1.33. Casa de pariuri Betfair pluseaza nesperat de mult, oferind cota 18 pentru victoria foarte probabila a lui Manchester City.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili doar utilizatorii care isi vor crea cont la Betfair pana marti, ora 21:45, introducand  codul ZFBNAU. Dupa inregistrare plaseaza un prim pariu cu bani reali pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria lui Manchester City. Maxim 5 lei se vor lua in considerare pentru aceasta promotie. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota normala. 


Despre recompensa


In cazul victoriei celor de la Manchester City in fata lui Basel vei primi instant cash castigul correspunzator cotei normale, pentru ca restul, pana la 90 lei, sa ti se crediteze in maxim 24 ore sub forma de freebet. Spre exemplu, daca vei plasa 50 lei pe victoria “cetatenilor”, iar ei vor invinge, ti se vor credita cash 66.5 lei, iar sub forma de freebet 23.5 lei. Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in maxim 30 zile. In cazul in care preferi un bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la casa de pariuri Betfair pana marti, ora 21:45, utilizand codul ZFBNAU

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Manchester City in meciul cu Basel

·         Maxim 5 lei din miza se vor calcula la cota 18.0

·         Daca Manchester City se va impune castigul conform cotei normale il vei primi cash, iar restul, pana la maxim 90 lei, sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2

·         Atat pariul pe victoria lui Manchester City, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate de pe piata Sportsbook


Nu rata aceasta oportunitate