Cota 13 pentru Bayern Munchen sa se califice in sferturi

Singura partida din aceasta saptamana din optimile Champions League in care se cunoaste echipa calificata in sferturi inca din partida tur este cea dintre Besiktas si Bayern Munchen. In prima mansa, desfasurata in urma cu 3 saptamani, bavarezii se impuneau cu scorul de  5-0. Cu toate acestea, casa de pariuri Betfair ofera cota 13 pentru Bayern Munchen sa se califice in sferturi.Ce trebuie sa fac?


La promotie pot participa doar cei care se vor inregistra la Betfair pana miercuri, ora 21:45, utilizand codul ZFBNBO. Apoi plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe calificarea lui Bayern Munchen in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite. Nu are sens sa plasezi o miza mai mare, avand in vedere ca tot ceea ce depaseste 5 lei se calculeaza la cota normala, care in acest moment este 1.001.


Despre recompensa


In cazul inevitabil in care Bayern Munchen se va califica, miza ti se va rambursa cash, pentru ca restul de 60 lei sa ti se crediteze sub forma unui freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe calificarea lui Bayern Munchen, cel folosind freebetul trebuie plasat si el din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana miercuri, ora 21:45, folosind codul ZFBNBO

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe calificarea lui Bayern Munchen in fata lui Besiktas

·         Maxim 5 lei se califica in vederea cotei marite

·         Dupa meci miza iti va fi rambursata, pentru ca restul de 60 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie plasat din piata Sportsbook in maxim 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2


Bavarezii nu au cum sa piarda calificarea