Cota 10 pentru victoria unei echipe in Derby de Romania

Victoria chinuita de la inceputul saptamanii contra Concordiei a adus-o pe Dinamo pe ultimul loc de play-off. Ultimele doua etape ale sezonului regulat vor fi insa teribile pentru “cainii rosii”, care risca sa nu mai intalneasca FCSB si in play-off. Foarte probabil, asta nu se va intampla daca dinamovistii vor invinge maine seara. Fie ca esti de parere  ca Dinamo va obtine toate cele 3 puncte sau ca, dimpotriva, FCSB o va face, promotia casei de pariuri Fortuna conform careia vei beneficia de cota 10 pentru victoria unei echipe in Derby de Romania ni se pare foarte interesanta.Ce trebuie sa fac?


Doar clientii care se inregistreaza pana duminica, ora 20:45, la Fortuna vor putea participa la promotie. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Dinamo si FCSB. In vederea cotei marite se vor lua in calcul maxim 50 lei. Daca vei plasa o miza mai mare, diferenta se va calcula la cota normala, care in acest moment este 2.3 pentru FCSB si 3.3 pentru Dinamo.


Despre recompense


In cazul in care pariul tau va fi “verde”, castigul conform cotei marite il vei primi cash, pentru ca restul, pana la maxim 500 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus. Daca pariul nu este castigator vei primi bonusul de bun-venit, care consta intr-o rambursare pana la 300 lei.


Astfel, daca vrei sa profiti la maxim de promotie, indiferent de rezultat, plaseaza 300 lei. In acest fel, in cazul unui pariu castigator vei primi 690 lei daca va invinge  Dinamo si 990 lei daca FCSB va obtine toate cele 3 puncte. Banii ii vei primi cash, nefiind astfel eligibil pentru bonus, insa in cazul in care pariul tau nu va fi castigator vei primi inapoi cei 300 lei. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile daca pariul este castigator si in 30 de zile daca nu este castigator. Rulajul trebuiie efectuat de 5 ori pe cote minime de 1.5.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Fortuna pana duminica, la ora 20:45

·         Plaseaza un prim pariu pre-live pe victoria FCSB sau cea a lui Dinamo in Derby de Romania

·         In vederea cotei marite se califica maxim 50 lei

·         Daca pariul tau este castigator vei primi cash castigul conform cotei reale, iar restul, pana la maxim 500 lei, sub forma de bonus

·         In cazul unui pariu necastigator ti se ramburseaza miza, pana la 300 lei

·         Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5

·         Daca pariul e castigator rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile de la creditare, iar daca e necastigator in cel mult 30 zile


Vei fi castigat indiferent de rezultat