Cota 10 pentru victoria FCSB cu Viitorul

Meciul care inchide prima runda a play-offuluii Ligii I se va disputa duminica, incepand cu ora 20:45, intre FCSB si Viitorul. Dupa meciurile de pana acum, CFR Cluj s-a distantat la 5 puncte in fata celor de la FCSB, iar CSU Craiova a intrecut-o cu un punct, o victorie astazi pentru formatia antrenata de Nicolae Dica fiind esentiala. Opt victorii si o remiza au obtinut “ros-albastrii” in ultimele 9 partide de pe teren propriu din Liga I, casa de pariuri Fortuna speculand acest lucru, prezentand o promotie imbatabila. Este vorba despre cota 10 pentru victoria FCSB cu Viitorul.Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt doar cei care se vor inregistra pana la ora partidei. Incarca-ti apoi contul pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria FCSB in meciul cu Viitorul. Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite. In cazul in care ai inchis pariul utilizand functia Cash Out, nu mai esti eligibil la promotie. Poti plasa o miza mai mare, insa diferenta se va calcula la cota de pe site, care in acest moment este 1.666.


Despre recompense


Daca FCSB se va impune, iar tu ai plasat 50 lei, castigul conform cotei de pe site (83.3 lei) se va credita cash, pentru ca restul de 416.7 lei sa il primesti sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la validarea pariului. In cazul in care Viitorul va obtine cel putin un punct, vei primi bonusul de bun-venit de la Fortuna, care consta intr-o rambursare de pana la 300 lei. 


Astfel, pentru a profita la maxim de promotie mizeaza 300 lei. Daca pariul este castigator vei primi 499.8 lei cash si, desi suna amuzant, 0.2 lei bonus, iar daca nu este castigator ti se vor rambursa cei 300 lei. Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe o cota minima de 1.5. Daca FCSB invinge ai 7 zile la dispozitie sa faci asta, iar daca nu o va face bonusul trebuie pariat in cel mult 30 zile de la creditare.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Fortuna pana duminica, ora 20:45

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB in meciul cu Viitorul

·         Maxim 50 lei se calculeaza la cota marita

·         Daca FCSB se impune castigul conform cotei normale ti se va credita cash, in vreme ce resul il vei primi sub forma de bonus

·         In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa intreaga miza, pana la 300 lei

·         Bonusul trebuie pariat de 5 ori pe o cota minima de 1.5 in 7 zile daca pariul este castigator si in cel mult 30 zile daca e pierzator


Nu ai cum sa pierzi cu aceasta promotie