Cota 10 pentru victoria FCSB cu Lazio

Lazio traverseaza o forma destul de proasta, iar asta ar putea fi in avantajul FCSB diseara, cand cele doua se vor intalni in Bucuresti pentru mansa tur din saisprezecimile Europa League. In vederea acestei partide, casa de pariuri external linkLink-uri externe interzise prezinta o promotie curajoasa, in urma careia vei obtine cota 10 pentru victoria FCSB cu Lazio.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


Pentru a te inscrie la promotie primul pas il reprezinta inscrierea la Fortuna pana la ora partidei (22:05). Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul celor de la FCSB in partida cu Lazio. Maxim  50 lei se vor calcula la cota marita. Daca vei miza mai mult, diferenta se va calcula la cota normala, care in acest moment este 4.333.


Despre recompensa 


In cazul in care FCSB va invinge, iar tu vei paria 50 lei, vei primi maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei normale de pe site (216.65 lei) se va credita cash instant, pentru ca restul de 283.35 lei sa ii primesti sub forma de bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Daca FCSB nu se va impune vei primi bonusul de bun-venit, care consta intr-o rambursare de 100% pana la 300 lei a primului pariu, daca acesta este necastigator.


Prin urmare, pentru a profita la maxim de promotie ar trebui sa mizezi 300 lei. Daca pariul nu este castigator ii vei primi inapoi ca bonus, iar daca va fi castigator vei obtine 1 299.9 lei cash, nemaifiind eligibil, evident, pentru bonus. Acesta trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5 in termen de 7 zile daca FCSB se va impune si in termen de 30 zile in cazul FCSB va remiza sau va pierde.


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Plaseaza un prim pariu pre-live pe victoria FCSB in partida cu Lazio

·         Maxim 50 lei se califica pentru cota marita

·         Daca FCSB se va impune vei primi cash castigul conform cotei reale, iar restul, pana la maxim 500 lei, sub forma de bonus

·         Daca FCSB nu invinge ti se ramburseaza miza, pana la 300 lei

·         Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5

·         In cazul in care FCSB invinge rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile de la creditare, iar daca nu va triumfa in cel multt 30 zile


external linkLink-uri externe interzise