Cota 10 pentru victoria CFR Cluj in etapa de campionat

Campioana CFR Cluj poate prelua sefia Ligii I daca va castiga in aceasta runda contra Voluntariului. Partida va incepe la ora 18:00, clujenii castigand toate cele 4 intalniri directe din deplasare in campionat. Faptul ca formatia ardeleana este aproape calificata in play-offul Europa League, dupa succesul cu 2-0 din Armenia de acum o saptamana, ar trebui sa ii ofere o mai mare siguranta, astfel incat sa se poata impune in meciul de campionat. In aceasta privinta, casa de pariuri Sportingbet prezinta cota 10 pentru victoria CFR Cluj in etapa de campionat.Ce trebuie sa fac?

Sunt eligibili la promotie toti utilizatorii romani care isi vor crea cont la Sportingbet si vor efectua un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller. Atentie, trebuie sa iti creezi cont doar de pe butonul rosu pe care il gasesti in linkurile de mai jos, altfel nu vei fi eligibil. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul celor de la CFR Cluj in fata Voluntariului. Cel mult 20 lei se vor lua in calcul la cota marita, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.62.


Despre recompensa

Vei obtine maxim 200 lei in cazul in care CFR Cluj va lua toate cele 3 puncte. Astfel, castigul conform cotei marite (32.4 lei) il vei primi cash, pentru ca restul pana la maxim 167.6 lei sa ti se crediteze ca freebet imediat dupa incheierea partidei. Freebetul trebuie folosit in cel mult 3 zile, putand alege orice eveniment, la orice cota.


Rezumat

Creeaza-ti cont la Sportingbet de pe butonul rosu “Inregistreaza-te” din acest link

Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller

Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul celor de la CFR Cluj in partida cu Voluntari

Cel mult 20 lei se calculeaza in vederea cotei marite

Daca CFR Cluj va castiga vei primi cash instant castigul conform cotei marite, pentru ca restul pana la cel mult 200 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet tot instantaneu

In cel mult 3 zile de la creditare trebuie plasat freebetul, neexistand vreo restrictie


Clujenii au ocazia de a urca pe primul loc >>>