Cota 10 pentru toate partidele din Serie A

Astazi se vor disputa nu mai putin de 9 meciuri din Serie A, urmand ca maine Juventus sa inchida etapa. Multe dintre aceste meciuri sunt stranse, cel mai dezechilibrat avand loc  intre Lazio si Genoa. Daca vei plasa un pariu pe laziali sau orice alt pariu cu o cota minima de 1.2 la casa de pariuri Netbet, nu neaparat pe rezultatul final, vei putea beneficia de cota marita 10.0.Ce trebuie facut?


Promotia nu este valabila pentru toata lumea, ci doar pentru cei care nu au cont la Netbet si isi vor crea unul pe parcursul zilei de astazi introducand codul COTA10. Doar jucatorii din Romania pot beneficia de cota 10 pentru toate pariurile din Serie A, depozitele efectuate prin Skrill sau Neteller nefiind eligibile.


Apoi trebuie doar sa plasezi un prim pariu la Netbet din meciurile de Serie A care se vor desfasura azi. Orice selectie care are cota minima  1.2 se califica la promotie. Pariul se poate plasa atat live, cat si pre-live, miza maxima in vederea cotei marite fiind 40 lei. Poti plasa o miza mai mare, insa doar 40 lei se vor inmulti cu aceasta cota de 10.0.


Despre recompense


In cazul in care pariul tau este castigator vei primi maxim 400 lei. Astfel, vei fi platit instant in bani cash conform cotelor reale, pentru ca restul castigului, pana la maxim 400 lei, sa fie creditat sub forma de bonus in termen de 72 ore de la incheierea meciului. In schimb, daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei. 


Pentru pariurile castigatoare bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar daca nu este castigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Rulajul trebuie efectuat si stabilit in maxim 7 zile de la creditarea bonusului. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele de tip Handicap, dar si Under/Over nu vor contribui la rulaj. 


Rezumat


·       Creeaza un cont la Netbet introducand codul bonus “COTA10”

·       Efectueaza un depozit prin orice metode, in afara de Skrill si Neteller

·       Primul tau pariu la Netbet trebuie plasat pe o cota minima de 1.2 din partidele cae se desfasoara astazi, 21 ianuarie, in Serie A

·       Maxim 40 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite de 10.0

·       Daca pariul este castigator, vei fi platit in bani cash conform cotei reale de pe site, pentru ca restul, pana la maxim 400 lei, sa iti fie creditat sub forma de bonus in maxim 72 ore

·       In cazul unui pariu necastigator, iti va fi rambursat dublul mizei, pana la 80 lei

·       Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de 4 ori pe cota minima 1.6 daca pariul din Serie A este castigator si de 6 ori pe aceeasi cota minima in cazul unuia necastigator


Poti alege orice pariu care respecta cota minima