Cota 10 pentru rezultatul final la Arsenal vs Chelsea

Un derby destul de important se va disputa diseara, chiar daca nu in campionat. Este vorba despre duelul dintre Arsenal si Chelsea, din mansa secunda a semifinalelor Cupei Ligii Angliei. In turul desfasurat pe 10 ianuarie s-a inregistrat o remiza alba. In vederea acestei partide, casa de pariuri Netbet dezvaluie o promotie ce va face valuri, aceasta oferind cota 10.0 pentru victoria oricarei echipe, chiar si pentru remiza.Ce trebuie facut?


La promotie nu este eligibila toata lumea, ci doar cei care se vor inregistra la Netbet pana la ora partidei (22:00), utilizand codul COTA10. Apoi, pentru a plasa pariuri trebuie sa efectuezi un depozit. Atentie insa, depozitele prin Skrill sau Neteller nu se califica la promotie. Dupa ce te-ai inregistrat si ai efectuat un depozit plaseaza un pariu pre-live pe unul dintre rezultatele finale (1, X sau 2) in meciul dintre Arsenal si Chelsea. Miza maxima care se califica pentru cota marita este 40 lei.


Despre recompensa


In cazul in care ai plasat 40 lei, iar pariul tau este castigator, vei fi platit in bani cash conform cotelor reale de pe site, pentru ca restul castigului pana la maxim 400 lei, sa ii primesti in maxim 72 ore sub forma de bonus. Avand in vedere ca in acest moment cota la victorie pentru Arsenal este 2.65, pentru Chelsea 2.6, iar pentru o remiza 3.35, daca ai nimerit rezulltatul final vei primi 106 lei cash si 294 lei sub forma de bonus pentru victoria gazdelor, 104 lei cash si 296 bonus pentru una a oaspetilor, respectiv 134 lei cash si 266 lei bonus in cazul in care se va inregistra o remiza. Daca pariul plasat de tine nu este castigator vei primi inapoi dublul mizei, pana la 80 lei. 


Bonusul trebuie rulat si stabilit in maxim 7 zile de la creditare pe cote minime de 1.6, de 4 ori daca pariul este castigator si de 6 ori in cazul in care l-ai pierdut. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele de tip Handicap, dar si Under/Over nu vor contribui la rulaj. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana miercuri, ora 22:00 folosind codul “COTA10”

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller

·         Vei beneficia de cota 10 pentru orice rezultat final al meciului dintre Arsenal si Chelsea

·         Daca pronosticul va fi castigator vei primi castigul conform cotei reale de pe site cash, pentru ca restul, pana la 400 lei, sa ti se crediteze in maxim 72 ore sub forma de bonus

·         In cazul in care pronosticul nu este castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei

·         Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de 4 ori pe cota minima 1.6 daca pariul din Cupa Ligii  este castigator si de 6 ori pe aceeasi cota minima daca este necastigatorNu rata sansa de a obtine 400 lei cu o investitie minima