Cota 10 pentru rezultatul final in Liverpool vs Porto

Una dintre cele mai severe infrangeri din prima mansa a optimilor Ligii Campionilor a suferit-o Porto, invinsa fiind pe teren propriu de Liverpool cu scorul de 0-5. Acum “cormoranii” ar putea juca mai relaxat, dandu-le sansa “dragonilor” sa spere la victorie. Fie ca esti de parere ca Porto se va impune, ca Liverpool va castiga din nou sau ca va avea loc un rezultat de egalitate, la casa de pariuri Netbet vei putea paria orice rezultat final la cota 10.


5a9e594c3efa4_1520326988.jpg


Ce trebuie sa fac?


Vei fi eligibil la promotie doar daca te vei inregistra la Netbet pana la ora meciului (marti, 21:45) utilizand codul COTA10. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe sau pe un rezultat de egalitate in duelul dintre Liverpool si Porto. Miza maxima care se ia in calcul la cota marita este 50 lei. Daca vei plasa o miza mai mare, diferenta se va calcula la cota normala, care in acest moment este 1.52 pentru victoria “cormoranilor”, 6.95 pentru cea a “dragonilor” si 4.15 pentru un rezultat de egalitate.


Despre recompense


In cazul in care ai plasat 50 lei, iar pariul tau pe rezultatul  final este castigator, vei obtine cash instant castigul conform cotei de pe site (76 lei pentru victoria lui Liverpool, 347.5 lei pentru cea a lui Porto si 207.5 lei pentru o remiza), pentru ca restul, pana la 500 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. 


Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare la o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul pe meciul dintre Liverpool si Porto este castigator, de 4 ori trebuie rulat bonusul, iar daca nu e castigator de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai si cele de tip Handicap, respectiv Under/Over nu conteaza la rulaj.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana marti, ora, 21:45, introducand codul “COTA10”

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live pe unul dintre cele 3 rezultate finale (1X2) in meciul dintre Liverpool si Porto

·         50 lei este miza maxima in vederea  cotei marite

·         Daca pariul este castigator primesti cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul, pana la maxim 500 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore

·         In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

·         Bonusul trebuie rulat de 4 ori daca pariul este castigator si de 6 ori daca e necastigator

·         In termen de 7 zile trebuie efectuat rulajul pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Pariu castigator sau dublul mizei inapoi