Cota 10 pentru rezultatul final in Dinamo vs FCSB

Fiind vorba despre Derby de Romania, dar avand in vedere si importanta meciului, in special pentru formatia gazda, multa lume se va incumeta sa plaseze cel putin un pariu pe meciul dintre Dinamo si FCSB. In ultimele 4 intalniri directe din Liga I a castigat formatia gazda, indiferent de numele ei. Oare va continua sirul si maine? Cei care cred ca pot intui raspunsul la aceasta intrebare sunt invitati sa plaseze un pariu pe rezultatul final (1, X sau 2) la casa de pariuri Netbet, daca vei face asta urmand a primi cota 10.0.Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Netbet pana la ora meciului (duminica, 20:45) introducand codul COTA10. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Dinamo, a celor de la FCSB sau chiar pe un rezultat de egalitate. Vei beneficia de cota 10 pentru rezultatul final in Dinamo vs FCSB, miza maxima care se va calcula in vederea cotei marite fiind 40 lei.


Despre recompense


Daca vei profita la maxim de promotie, plasand 40 lei, iar pariul va fi castigator, vei primi 400 lei. Astfel, vei primi cash castigul conform cotei reale de pe site, in vreme ce restul ti se va credita in maxim 48 ore sub forma de bonus. In acest moment cota reala la Netbet pentru victoria lui Dinamo este 3.35, pentru cea a lui FCSB 2.35, iar pentru o remiza 3.05. In cazul in care pariul nu va fi castigator vei primi inapoi dublul mizei, pana la 80 lei. 


De 4 ori pe o cota minima de 1.6 trebuie rulat bonusul in cazul unui bilet castigator, iar daca acesta este necastigator de 6 ori tot pe cota minima de 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile de la creditare, pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele de tip Handicap, respectiv Under/Over necontand.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana pe 18 februarie, la ora 20:45, utilizand codul COTA10

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live pe unul dintre cele 3 rezultate finale (1X2) in meciul dintre Dinamo si FCSB

·         Miza maxima calculata la cota marita este 40 lei

·         In cazul unui pariu al carui rezultat final va fi cel dorit de tine, castigul conform cotei normale ti se va credita cash, iar restul, pana la maxim 400 lei, sub forma de bonus

·         In cazul unui pariu necastigator vei primi inapoi dublul mizei, pana la 80 lei

·         Daca pariul este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia pierzator de 6 ori pe aceleasi cote minime

·         Bonusul trebuie pariat in cel mult 7 zile de la creditare


Pariu castigator sau dublul mizei inapoi