Cota 10 pentru orice pariu in meciul Romaniei cu Israel

De cand a devenit Cosmin Contra selectioner, jocul Romaniei pare sa fie ceva mai legat, daca nu luam in considerare si partida amicala cu Olanda. Primul meci din 2018 Romania il va disputa in Israel, unde speram ca “tricolorii” vor face o figura frumoasa. Cu siguranta ai pus ochii pe cel putin un pariu din oferta bogata, in acest sens casa online Netbet inlesnindu-ti misiunea, oferind cota 10 pentru orice pariu in meciul Romaniei cu Israel. Asta inseamna ca poti plasa un pariu chiar si la o cota normala de 1.01, fiindca tot cota 10.0 vei primi.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani care se vor inregistra la Netbet pana la ora partidei (sambata, 20:00), utilizand codul “COTA10”. Dupa ce te-ai inregistrat efectueaza un depozit prin orice metode, exceptand Skrill si Neteller. Pasul urmator consta in plasarea unui prim pariu pre-live si singur pe bilet pe jocul dintre Israel si Romania. In vederea acestei cote marite se vor lua in calcul cel mult 50 lei, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompense


In cazul unui pariu “verde” vei primi cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul, pana la cel mult 500 lei, sa ti se crediteze in cont sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. In cazul in care pariul pe meciul dintre Romania si Israel este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca nu este castigator de 6 ori. Pariurile simple tip Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele de tip Handicap, respectiv Under/Over nu conteaza la rulaj.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Netbet pana sambata, ora 20:00, utilizand codul COTA10

·         Depune prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe orice selectie in meciul dintre Israel si Romania 

·         Cel mult 50 lei se iau in calcul la cota marita 

·         Daca pariul este “verde” castigul conform cotei normale ti se va rambursa cash, in vreme ce restul, pana la maxim 500 lei, il vei primi sub forma de bonus

·         In cazul unui bilet necastigator ti se va rambursa dublul mizei

·         Bonusul expira in 7 zile de la creditare, trebuind rulat pe o cota minima de 1.6

·         In cazul unui pariu castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori


Nu ai cum sa pierzi cu aceasta promotie