Cota 10 pentru orice pariu in finala Champions League

Dupa cum era si firesc, multe case de pariuri incearca sa atraga noi utilizatori prezentand promotii care de care mai tentante in vederea finalei Champions League dintre Real Madrid si Liverpool. Una dintre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna, vine de la Netbet, care iti ofera cota 10 pentru orice pariu in finala Champions League.Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la Netbet pana la ora partidei (sambata, 21:45) introducand codul COTA10 si vor efectua un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe orice selectie in finala Champions League dintre Real Madrid si Liverpool. Cel mult 50 lei se vor lua in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompense

In cazul in care pariul plasat de tine este “verde” vei primi cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul, pana la cel mult 500 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la finalizarea pariului. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca este necastigator de 6 ori. Nici pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar nici cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana sambata, ora 21:45, utilizand codul “COTA10”
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu live sau pre-live pe orice selectie in meciul dintre Real Madrid si Liverpool
  • Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul este “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei normale, in vreme ce restul pana la cel mult 500 lei ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore
  • In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 4 ori daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator
  • Rulajul trebuie efectuat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, toate selectiile trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu


Nu ai cum sa pierzi cu aceasta promotie >>>