Cota 10 pentru orice pariu in Chelsea vs Barcelona

Cel mai asteptat meci al acestei saptamani in Champions League se va disputa marti, incepand cu ora 20:45, intre Chelsea si Barcelona. In vederea acestei partide din prima mansa a optimilor, casa de pariuri Netbet ne propune o promotie interesanta, in urma careia putem plasa un pariu la cota 10 pentru orice pariu in Chelsea vs Barcelona.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili doar utilizatorii care se vor inregistra pana la ora meciului folosind codul COTA10. Depune apoi prin orice metoda exceptand Skrill si Neteller. Dupa ce ai indeplinit cele doua conditii plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe orice pariu cu o cota reala peste 1.2 in meciul din optimile Champions League. Miza maxima care se calculeaza la cota marita este 40 lei. Poti plasa o miza mai mare, restul calculandu-se insa la cota reala de pe site.


Despre recompense


In cazul in care ai profitat la maxim de promotie, pariind 40 lei, iar pariul plasat de tine este castigator, in cont ti se vor credita 400 lei. Astfel, castigul conform cotei marite il vei primi cash, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 48 ore. Daca pariul nu este castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei. 


De 4 ori pe cote de minim 1.6 trebuie rulat bonusul daca pariul este castigator, iar daca el este pierzator de 6 ori pe aceeasi cota minima. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa respecte criteriul cotei minime de 1.6. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la creditare, pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele de tip Handicap si Under/Over neluandu-se in considerare la rulaj.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana marti, ora 21:45, utilizand codul “COTA10”

·         Depune prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria orice selectie cu o cota de peste 1.2 in meciul de Champions League

·         Maxim 40 lei se calculeaza la cota marita 

·         Daca pariul tau este “verde” vei primi cash castigul conform cotei marite, pentru ca restul, pana la maxim 400 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus

·         Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei

·         Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de 4 ori daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator

·         Rulajul trebuie efectuat la o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu toate selectiile trebuind sa aiba cota minima 1.6 


Daca nu ghicesti pronosticul primesti dublul mizei inapoi