Cota 10 pentru orice pariu in Barcelona vs Chelsea

Probabil cel mai asteptat meci al celei de-a doua manse din optimile Champions League se va desfasura intre Barcelona si Chelsea, acesta incepand miercuri, la ora 21:45. Catalanii pleaca usor favoriti la calificare, dupa ce in prima mansa s-a inregistrat un rezultat de egalitate cu doua goluri. Un asemenea meci este imprevizibil, mai ales daca vrei sa plasezi un pariu cu o cota mai mare de 1.5, sa spunem. Casa de pariuri Netbet a hotarat sa va faca misiunea mult mai usoara, oferind cota 10 pentru orice pariu in Barcelona vs Chelsea.Ce trebuie sa fac?


Pot participa la promotie doar cei care isi vor crea cont la Netbet pana miercuri, ora 21:45, folosind codul “COTA10”, dupa care vor efectua un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller. Esti liber apoi sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe meciul dintre Barcelona si Chelsea. Nu exista cota minima, miza maxima in vederea cotei marite fiind 50 lei. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site, nu la cea marita.


Despre recompense


In cazul in care pariul tau este “verde”, castigul conform cotei normale il vei primi cash, pentru ca restul, pana la cel mult 500 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la finalul partidei dintre Barcelona si Chelsea. Daca pariul este necastigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in cel mult 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap si Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana miercuri, la ora 21:45, folosind codul “COTA10”

·         Depune prin orice metoda, mai putin Skrill si Neteller

·         Pariaza pre-live si singur pe bilet pe orice selectie, la orice cota, in meciul dintre Barcelona si Chelsea

·         Maxim 50 lei se calculeaza la cota marita

·         Daca pariul tau va fi “verde”, castigul conform cotei de pe site se va credita cash, iar restul, pana la maxim 500 lei, il vei primi in cel mult 72 ore de la incheierea partidei

·         Rulajul trebuie efectuat pe o cota de minim 1.6 in termen de 7 zile, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6

·         De 4 ori trebuie pariat bonusul daca pariul este castigator si de 6 ori daca nu se va intampla asta


Este imposibil sa nu gasesti un pariu care sa  nu fie pe placul tau