Cota 10 pentru minim un gol in PSG vs Real Madrid

Returul dintre PSG si Real Madrid,  partida din optimile Ligii Campionilor, va avea loc marti, incepand cu ora 21:45. Parizienii trebuie sa refaca handicapul de doua goluri din prima mansa, multa lume asteptandu-se la multe reusite din partea celor doua formatii in acest derby. In mod normal, pentru cel putin 5 goluri in aceasta partida ni se ofera cota 4.5, insa casa de pariuri Sportingbet pluseaza mult, prezentand cota 10 pentru minim un gol in PSG vs Real Madrid. Ce trebuie sa fac?


Nu oricine este eligibil la promotie, ci doar cei care isi vor crea cont la Sportingbet pana la ora partidei. Fii atent  apoi sa nu efectuezi un depozit prin metodele Skrill si Neteller, fiindca altfel nu vei mai fi eligibil la promotie.  Dupa ce ai indeplinit aceste formalitati, plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia se va marca minim un gol in meciul dintre PSG si Real Madrid. Cel mult 10 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota normala, care in acest moment este 1.01.


Despre recompensa


In cazul in care se va inscrie cel putin un gol in meci, iar tu vei paria 10 lei, ti se vor credita cash 10.1 lei, pentru ca restul de 89.9 lei sa il primesti sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului. Freebetul este disponibil timp de 3 zile de la creditare, putand fi pariat pe orice sport si la orice cota. Tine minte insa ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu ti se va credita in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Sportingbet pana marti, la ora 21:45

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, in afara de Skrill si Neteller

·         Plaseaza un prim pariu pre-live pe minim un gol in partida dintre PSG si Real Madrid

·         Daca se va marca vei primi cash castigul cotei marite, pentru ca restul, pana la maxim 100 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet

·         Acesta trebuie plasat in termen de 3 zile de la creditare


Este imposibil sa nu se marcheze